Gå direkt till innehåll
3D-bild av Visualisera
3D-bild av Visualisera

Pressmeddelande -

Slutsålt på rekordtid i BRF Ättekroken i Kålltorp

Nu är alla 79 lägenheter i BRF Ättekroken sålda och det har gått i rask takt. Det var inte något som kändes helt självklart när försäljningen startade i början av juni.

- Även om husen ligger i populära Kålltorp så var vi inte helt säkra på hur det skulle gå, säger Amanda Samuelsson, säljare på Egnahemsbolaget. Dels var vi mitt i den allmänna coronastämningen där nya rapporter om permitteringar och varsel kom nästan dagligen, vilket gjorde marknaden svårbedömd. Dels var det strax inpå semestrar, en annan faktor som påverkar försäljningen. Det är också en ganska stor bostadsrättsförening med många lägenheter, så det var svårt att sia om hur lång tid det skulle ta att sälja slut.

Försäljningen gick dock betydligt snabbare än prognosen, som sa att det skulle vara slutsålt till inflyttningen i april 2021. 

För att anpassa visningarna till coronasituationen har dessa hållits enskilt, med de som köpte innan en visningslägenhet stod klar i september, Övriga lägenheter har sålts efter visning i visningslägenheten, med begränsat antal personer och långa visningar för att kunna hålla bra och säkert avstånd inne i lägenheten. I övrigt sker det mesta i försäljningsprocessen nu digitalt, från säljstartsevent till kontraktsskrivning.

- Nu längtar jag till att få vara med när kunderna får flytta in. Lägenheterna, som Brixly bygger åt oss, är så fina så de har verkligen varit en fröjd att få visa, avslutar Amanda.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Egnahemsbolaget (Göteborgs Egnahems AB)

Sedan 1933 har Egnahemsbolaget arbetat för att förverkliga drömmen om ett eget hus eller bostadsrätt för fler göteborgare. Vi har ett särskilt ansvar för var och vad vi bygger – och för vem. Därför erbjuder vi nybyggda, prisvärda och trivsamma bostäder runt om i hela Göteborg, med fokus på områden som domineras av hyresrätter. På så sätt ger vi göteborgarna möjlighet att äga sitt boende i den stadsdel de trivs bäst. Samtidigt bygger vi ett hållbart samhälle i Göteborg.

Egnahemsbolaget ingår i Framtidenkoncernen (öppnar nytt fönster), som är en del av Göteborgs Stad.

Kontakter

Annika Mayer

Annika Mayer

Presskontakt Kommunikationsansvarig Press och kommunikation 031-7077010

Relaterat innehåll