Gå direkt till innehåll
Sisjödal radhus etapp 2 - Egnahemsbolaget
Sisjödal radhus etapp 2 - Egnahemsbolaget

Pressmeddelande -

Slutsålda radhus i Sisjön – snart kommer sista etappen

Nu är Egnahemsbolagets andra etapp med radhus i Sisjön slutsålda. Den här gången är det elva radhus i två våningar, belägna i det nya bostadsområdet Sisjödal, granne med Sisjöns naturområden och handelsplats som varit till salu. Husen har haft en strykande åtgång och såldes i princip utan marknadsföring. Snart drar försäljningen av den tredje etappen igång.

Alla de totalt 32 radhusen med stomme i trä och funktionalistisk utformning byggs av norska Faktabygg. Försäljningen av den tredje etappen startar till våren. Nu blir det tio hus i tre våningar på 161 kvm boyta och 29 kvadratmeter biyta, samt takterrass. Dessa beräknas stå inflyttningsklara i januari 2022.

  • -Försäljningen har gått över förväntan, säger Isabelle Guldner, säljare på Egnahemsbolaget. Det beror nog mest på att det är superfina och välplanerade hus i ett fint område. Sedan har även flera av våra andra projekt sålt bra under coronan, oavsett om det är bostadsrätter i Bergsjön eller Kålltorp. Intresset för att satsa på sitt boende har helt enkelt ökat generellt.

För den som är intresserad av nästa etapp i Sisjön, kontakta Egnahemsbolagets säljare:
Isabelle.guldner@egnahemsbolaget.se, 031-707 71 47

Mer information finns på hemsidan: https://www.egnahemsbolaget.se/projekt/sisjon-askim-sisjodal-radhus-etapp-tre/

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Egnahemsbolaget (Göteborgs Egnahems AB)

Sedan 1933 har Egnahemsbolaget arbetat för att förverkliga drömmen om ett eget hus eller bostadsrätt för fler göteborgare. Vi har ett särskilt ansvar för var och vad vi bygger – och för vem. Därför erbjuder vi hållbara, prisvärda och trivsamma bostäder runt om i hela Göteborg, med fokus på områden som domineras av hyresrätter. På så sätt ger vi göteborgarna möjlighet att äga sitt boende i den stadsdel de trivs bäst. Samtidigt bygger vi ett hållbart samhälle i Göteborg.

Egnahemsbolaget ingår i Framtidenkoncernen (öppnar nytt fönster), som är en del av Göteborgs Stad.

Kontakter

Annika Mayer

Annika Mayer

Presskontakt Kommunikationsansvarig Press och kommunikation 031-7077010

Relaterat innehåll