Gå direkt till innehåll
Kviberg – säljstart 1 mars – nya lägenheter

Nyhet -

Kviberg – säljstart 1 mars – nya lägenheter

Nu på söndag ser vi fram emot den officiella säljstarten med markvisning av de 18 lägenheterna i Kviberg. Här bor du mitt i stadsdelen som erbjuder det mesta.

De 18 lägenheterna är två- och trerummare med fri utsikt, i ett trevåningshus med hiss. De är ljusa och välplanerade med bra förvaringsutrymmen.
Huset har entrébalkong i soligt söderläge samt en gemensam trädgård med slingerväxter och blommor. Den blir en egen grön oas med spontana mötesplatser, stolar och bord, lekplats och pergola med grill.

Multisport och stadskvarter
Närmaste granne är Kviberg Park med multisportanläggningen Göteborgs nya Arena. Ett unikt område med idrottshallar, fotbollsplaner, skidanläggning inomhus, restaurang, gym, idrottsgymnasium med mera. På bekvämt avstånd finns också skolor och förskolor samt offentlig service som vårdcentraler, bibliotek och simhall.
Gamlestaden med sina landshövdingehus, caféer, restauranger och musikklubbar ligger på gång- eller cykelavstånd. Här finns också ett nytt affärscentrum i SKFs gamla lokaler. Några minuter åt andra hållet ligger den nya Kvibergstaden samt Bellevue och Kvibergs marknader. Till centrum tar du dig snabbt med spårvagn eller cykel på avskild cykelbana.

På söndag den 1 mars kl 13-14 hittar du oss på Regementsvägen 4, vid infarten till Kvibergs Park från Kortedalavägen. Åker du bil parkerar du på byggtomten. Med spårvagn tar du linje 11 till hållplats Kviberg.

Välkommen!

Jennie Rydergård, Egnahemsbolaget
Säljare av Brf Arenaläktaren i Kviberg

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Annika Mayer

Annika Mayer

Presskontakt Kommunikationsansvarig Press och kommunikation 031-7077010

Relaterat innehåll