Gå direkt till innehåll
Lägeheter i Kviberg - Egnahemsbolaget

Bild -

Lägeheter i Kviberg - Egnahemsbolaget

Här bor du i ett nybyggt trevåningshus på Regementsvägen, alldeles vid entrén till Kvibergs Park. Lägenheterna (2-3 rok) har entrébalkong i söderläge, är ljusa och välplanerade med generösa ljusinsläpp. Till huset hör en gemensam trädgård med slingerväxter och blommor, stolar och bord samt lekplats och pergola med grill. Trädgården är en grön oas för alla i huset med spontana mötesplatser.
Göteborgs Egnahems AB
Licens:
Creative Commons erkännande
Med en Creative Commons-licens, behåller du din upphovsrätt men tillåter andra människor att kopiera och distribuera ditt verk under förutsättning att de erkänner dig som upphovsman. Du tillåter andra att kopiera, distribuera, visa och framföra verket, samt att skapa bearbetningar av det.
Av:
Göteborgs Egnahems AB
Filformat:
.jpg
Storlek:
4500 x 3375, 5,06 MB
Ladda ner

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Annika Mayer

Annika Mayer

Presskontakt Kommunikationsansvarig Press och kommunikation 031-7077010

Relaterat innehåll

Många nya bostäder över hela Göteborg!

Många nya bostäder över hela Göteborg!

​Med 20-talet nya bostadsprojekt på gång runt om i Göteborg lever kommunala Egnahemsbolaget upp till sitt löfte att erbjuda egnahem för göteborgare i alla stadsdelar. –Vi har nog aldrig haft så många bostadsprojekt på gång som vi har nu, säger VD Pertti Heina. De är verkligen spridda över hela staden och består av alla sorters bostäder. Redan i vår och sommar startar försäljningen i några av dem.

Regementsvägen i Kviberg får nytt liv

Regementsvägen i Kviberg får nytt liv

Här låg tidigare en fastighet som varit tom i flera år. Nu växer ett nytt bostadshus fram och i onsdags bjöd Egnahemsbolaget på taklagsfest för dem som ska flytta in på Regementsvägen i Kviberg. Två av dem var Alexander Berg och Camilla Johansson, som till och med kunde gå runt i sin nya lägenhet – även om den än så länge bara bestod av rå betong.

Kviberg – säljstart 1 mars – nya lägenheter

Kviberg – säljstart 1 mars – nya lägenheter

​Nu på söndag ser vi fram emot den officiella säljstarten med markvisning av de 18 lägenheterna i Kviberg. Lägenheterna är två- och trerummare i ett trevåningshus med hiss. De är ljusa och välplanerade med bra förvaringsutrymmen. Huset har entrébalkong i soligt söderläge samt en gemensam trädgård med slingerväxter och blommor, spontana mötesplatser, lekplats och pergola med grill.

Kviberg - Markvisning 10 maj kl 13:00-13:45

Kviberg - Markvisning 10 maj kl 13:00-13:45

På söndag kl 13:00-13:45 har vi markvisning av de 18 lägenheterna i Kviberg. Lägenheterna är två- och trerummare i ett trevåningshus med hiss. De är ljusa och välplanerade med bra förvaringsutrymmen. Huset har entrébalkong i söderläge samt en gemensam trädgård med slingerväxter och blommor. Den blir en egen grön oas med spontana mötesplatser, stolar och bord, lekplats och pergola med grill.

Söndag 31 maj  Stor visningsdag

Söndag 31 maj Stor visningsdag

Söndag 31 maj har vi vår Stora visningsdag! Just nu har vi mycket nytt på gång över hela stan - lägenheter, radhus och kedjehus. Söndag 31 maj har vi vår stora visningsdag, då du är välkommen på markvisning. Välj det eller de områden du är intresserad av - läs mer om dem här nere eller på www.egnahemsbolaget.se/visningskalender