Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Förfrågningsunderlag för nyproduktion av lägenheter i Gårdsten, Saffransgatan är utannonserat

​Till dig som är entreprenör för nyproduktion av bostäder Vill du tillsammans med oss utveckla norra Gårdsten med bostadsrätter? Här vid Saffransgatan ska vi bygga ett lamellhus med drygt 30 bostadsrättslägenheter. Vårt förfrågningsunderlag finns nu att ladda ner och du lämnar ditt anbud senast 11 september. Vi ser fram emot ett bra samarbete, där vi tillsammans är med och utvecklar Gårdsten!

Jan Jörnmark,  docent och debattör

FULLBOKAT - Välkommen till vår frukost med Jan Jörnmark 12 okt

En frukost som väcker nya idéer – och kan ge affärer utöver det vanliga. Agenda 07:30-09:30 • Frukost serveras. • Vår vd Mikael Dolietis hälsar alla välkomna. • Jan Jörnmark presenterar sin förstudie: Hur påverkas förorten när det dyker upp bostadsrätter och småhus bland alla hyreshus? • Mikael Dolietis presenterar Egnahemsbolagets kommande projekt. Plats: Gamla Ullevi, Parkgatan 55

Nyproducerade bostadsrätter och äganderätter

Nya medarbetare sökes - avdelningschef bygg, säljare och redovisningsekonom

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med personer som delar vår syn med att skapa och utveckla nya egnahem i Göteborg. Nu söker vi dig som vill jobba som avdelningschef bygg, säljare eller redovisningsekonom för nyproduktion av bostäder. Vi vill ha din ansökan med CV och personligt brev senast 27 augusti. I dessa rekryteringar samarbetar Egnahemsbolaget med Jerrie. Välkommen till oss!

Gårdstensdagen 10 juni - Kända artister och roliga aktiviteter

Gårdstensdagen 10 juni - Kända artister och roliga aktiviteter

Välkomna till jubileumsfirande och Gårdstensdagen i Gårdstensdalen lördag 10 juni kl. 12-18. I år fyller Gårdstensbostäder 20 år. Därför drar de på lite extra på Gårdstensdagen. Robin Bengtsson, Lisa Ajax, Wiktoria och Rebecka Karlsson hjälper till att fira. Dessutom blir det andra uppträdanden, upplevelser och aktiviteter. Gratis inträde. Så hjärtligt välkommen att fira med Gårdstensbostäder!

Visa mer