Gå direkt till innehåll
Selma stad, Hisings Backa - en stadsdel under omvandling - totalt ca 1000 nya bostäder
Selma stad, Hisings Backa - en stadsdel under omvandling - totalt ca 1000 nya bostäder

Nyhet -

Förfrågningsunderlag för Selma stad är utannonserat

Till dig som är entreprenör för nyproduktion av bostäder

Vill du jobba med oss och lämna anbud för att bygga ca 100 bostadsrättslägenheter i Selma stad, Hisings Backa? Då har du möjlighet fram till 11 juli att göra detta. De 100 lägenheterna är uppdelade på lamellhus och ett punkthus på 10 våningar, som kommer att sticka ut från mängden på Selma stad.

Vi ser fram emot ett bra samarbete!

Läs mer i vårt förfrågningsunderlag

 

Selma stad, en plats fylld av liv.

Selma stad är en plats för livets alla delar. Här finns handel och service, kultur och idrott. Torget är hjärtat, parkstråket och naturen är lungorna. En stadsdel fylld av liv från morgon till kväll. Här vill man bo, arbeta och leva.

Mitt i Selma stad hittar du Selma Lagerlöfs Torg där ett nytt centrumkvarter ska byggas med mataffärer, butiker och service för ett gott vardagsliv. I husen längs med torgstråket kommer det också att finnas butiker och service. Torgstråket kommer att sträcka sig genom hela området och mynna ut i det lugnare parkstråket.

Det planeras för ca 1 000 bostäder i första etappen vid torget. Det kommer att finnas hyresrätter, bostadsrätter, studentlägenheter, trygghetsboende och seniorboende i Selma stad. Ett torgstråk från hållplatsen kommer att leda förbi stadsdelshus, handelshus och övriga verksamheter till parkstråket.

Här planerar Egnahemsbolaget omkring 100 nya bostadsrättslägenheter med planerad säljstart 2019 och inflyttning från 2021.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Annika Mayer

Annika Mayer

Presskontakt Kommunikationsansvarig Press och kommunikation 031-7077010

Relaterat innehåll