Gå direkt till innehåll
Bostadsrättslägenheter i Övre Lövgärdet
Bostadsrättslägenheter i Övre Lövgärdet

Nyhet -

Bostadsrätter i Övre Lövgärdet! Säljstart 2018

I natursköna Övre Lövgärdet finns det gott om lummiga träd, fina löparslingor och generösa grönområden. Här ska nu Egnahemsbolaget bygga 66 nya bostadsrättslägenheter med säljstart våren 2018.

Egnahemsbolaget ingår i kommunägda Framtidenkoncernen och spelar en aktiv roll i stadens utveckling. Uppdraget är att bygga hållbara, prisvärda och attraktiva bostäder med särskilt fokus på de områden som saknar bostads- och äganderätter.

– Det är särskilt spännande att nu bygga i Övre Lövgärdet. Här har det inte byggts bostäder på 35 år, och i området finns redan både förskolor, skolor och annan infrastruktur. Vi ser fram emot att utveckla området med nya, moderna bostadsrätter, säger Mikael Dolietis, vd på Egnahemsbolaget.

66 bostadsrättslägenheter i naturnära läge

Lägenheterna kommer att vara i storlekarna 2–4 r o k med balkong och säljas som bostadsrätter. De 66 lägenheterna är fördelade på tre flerbostadshus som är sex våningar höga med hiss.

Runt knuten från husen finns en bollplan, ett utomhusgym och en modern förskola. Bara en kort promenad bort ligger Surtesjön med en sandstrand. Stora delar av området är bilfritt vilket gör tempot lugnare och närmiljön tystare. Med kollektivtrafiken tar man sig till knutpunkten Angered centrum, och därifrån går det snabbt till Göteborgs centrala delar.

Intresseanmälan för att få en köplats till säljstarten

Är du intresserad av en bostadsrättslägenhet i Övre Lövgärdet och få inbjudan till säljstarten, så ska du göra intresseanmälan till detta projekt. Detta ger dig också en köplats vid säljstarten och större möjlighet att få just din drömlägenhet.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Annika Mayer

Annika Mayer

Presskontakt Kommunikationsansvarig Press och kommunikation 031-7077010