Gå direkt till innehåll
Nyproducerade bostadsrätter och äganderätter
Nyproducerade bostadsrätter och äganderätter

Nyhet -

Nya medarbetare sökes - avdelningschef bygg, säljare och redovisningsekonom

Avdelningschef Bygg

Vi söker en chef till byggavdelningen. Det här är ett jobb för dig som vill ha ett utvecklande arbete i ett bolag med ett stort socialt och strategiskt ansvar i stads- och områdesutvecklingen i Göteborg. Egnahemsbolagets uppdrag är att bygga bostadsrätter och eget ägande i hela Göteborg, med fokus på stadsdelar som domineras av hyresrätter, eftersom de vet att blandade upplåtelseformer är en viktig pusselbit för hela områdets utveckling.

Ditt uppdrag

Som chef för byggavdelningen är du huvudansvarig för resultat, personal, arbetsmiljö och projekt. Du kommer att leda och vidareutveckla avdelningen som idag har ca 12-14 medarbetare. Du samarbetar också med marknads- och försäljningsavdelningen i såväl projektfrågor som kund- och marknadsfrågor. Du ingår i ledningsgruppen och medverkar till att utveckla och kvalitetssäkra verksamheten.

Tjänsten är idag placerad på kontoret i Hisings Backa men kontoret kommer på sikt att flytta in till Johanneberg Science Park, där vi kommer sitta tillsammans med kollegor i Framtidenkoncernen.

Vad Egnahemsbolaget erbjuder

Som chef för byggavdelningen är du med och utvecklar såväl processer som projektportfölj och Egnahemsbolagets erbjudande framåt. Du får vara med och påverka samhällsutvecklingen, för att göra Göteborg till en bättre, tätare och mindre segregerad stad. Du samarbetar ofta med andra kommunala bolag och förvaltningarna och får på så sätt ett stort nätverk. Du ansvarar också för personal och resultat. Du jobbar således på både taktisk och strategisk nivå vilket gör arbetet både omväxlande och utvecklande.

Vem är du?

Du har troligen en civil- eller högskoleexamen med flerårig erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen. Du har tidigare haft ledande ansvar, antingen som chef eller som ansvarig inom stora projekt med många involverade medarbetare. Du är en inspirerande chef som har förmågan att hantera gruppens intressen såväl som ledningens och företagets. Du har en affärsmässig och professionell inställning till ditt arbete samtidigt som du är kommunikativ, engagerad och trivs med stort eget ansvar. Som ambassadör för företaget vet du hur viktigt det är att vårda och utveckla företagets värderingar och varumärke.

Ansökan

I den här rekrytering samarbetar Egnahemsbolaget med Jerrie. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Hörnestam på 076-338 76 46. Vi vill ha din ansökan med CV och personligt brev senast 27 augusti.

Ansök till avdelningschef bygg här >> 


Säljare - nyproducerade bostäder

Vill du jobba som säljare av nyproducerade bostäder i Göteborg? Är du intresserad av bostads- och samhällsutveckling? Då kanske du är den säljare vi söker. Vi är ett kommunalt byggbolag och har byggt småhus och bostadsrätter sedan 1933. Vi bygger i hela Göteborg men fokuserar på stadsdelar som domineras av hyresrätter, eftersom vi vet att blandade upplåtelseformer är en viktig pusselbit för hela områdets utveckling.

Ditt uppdrag

Ditt uppdrag sträcker sig från arbete i projektens tidiga skeden med att vara med och ta fram marknadsanalys, göra säljprognoser och sätta försäljningsmål, till dialog med kund under hela säljprocessen från start till såld bostad. Du har dialog med kunder i tidigt intresseskede, vid utställningar, visningar, avtalstecknande och fram till avtalsskrivning. Du är kundernas främsta kontaktperson och svarar på frågor som har med bostadsaffären att göra, t ex tillvalsfrågor, viss juridik eller hjälp med bankkontakt.

I ditt arbete har du ett nära samarbete med projektavdelningen, som arbetar med utformning och byggnation av bostäderna, samt inredningskoordinatorer och marknadsavdelningen kring marknadsföring för de bostäder du säljer.

Vad Egnahemsbolaget erbjuder

Som säljare hos Egnahemsbolaget får du vara med och bidra för att göra Göteborg till en bättre, tätare och mindre segregerad stad. Du samarbetar med andra kommunala bolag och förvaltningarna och får på så sätt ett stort nätverk. Du jobbar hårt och självständigt men ingår i ett team som backar upp varandra. Du ingår i marknads- och försäljningsteamet på åtta personer.

Tjänsten är idag placerad på kontoret i Hisings Backa men kontoret kommer på sikt att flytta in till Johanneberg Science Park där kollegor i Framtidenkoncernen sitter.

Vem är du?

Du har erfarenhet av strukturerat försäljningsarbete, gärna av bostäder, fastigheter eller relaterade tjänster. Du är van vid att möta många olika sorters kunder, sätta dig in i och förklara avtal, är serviceminded, noggrann och affärsdrivande. Arbetet kräver mycket god administrativ förmåga.

Erfarenhet av arbete i, eller bakgrund från mångkulturell miljö är starkt meriterande. Vi ser gärna manliga sökande då alla på avdelningen idag är kvinnor.

Det är familjär stämning på Egnahemsbolaget och för att trivas bör du vara en öppen och social person, söka samarbete och vara öppen för dialog.

Du behöver ha körkort då du kommer att vara ute och träffa kunder i samband med visningar m.m.

Ansökan

Låter detta intressant? I denna rekrytering samarbetar Egnahemsbolaget med Jerrie. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Hörnestam på 076-338 76 46. Vi vill ha din ansökan med CV och personligt brev senast 27 augusti.

Ansök till säljare här >> 


Redovisningsekonom

Som redovisningsekonom på Egnahemsbolaget erbjuds du en bred roll där du kommer att arbeta med de flesta förekommande arbetsuppgifter inom ekonomi. Du tillhör ett team på tre personer bestående av två redovisningsekonomer och en ekonomiansvarig/bolagscontroller som du även rapporterar till. Tjänsten är placerad i Hisings Backa i Göteborg.

Arbetsuppgifter:
•löpande bokföring
•viss hantering av kund- och leverantörsreskontran
•hantering ut- och inbetalningar
•moms- och skatteredovisning samt deklaration
•avstämningar av konton
•månads- , kvartals- och årsbokslut
•behjälplig årsredovisning
•övrig administration

Vi söker dig som har gymnasialutbildning inom ekonomi och 3-5 års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av omvänd byggmoms och/eller projektredovisning. Du har erfarenhet från affärssystem och är en van användare av Excel och du talar och skriver flytande på svenska.

Som person är du noggrann, strukturerad och ansvarstagande och van att arbeta självständigt och har förmåga att prioritera. För att lyckas i rollen och då vi är ett litet företag tror vi att du är social, lyhörd och prestigelös som person som är beredd att hjälpa till där det behövs och värnar om en god arbetsmiljö.

Välkommen med din ansökan till Jerrie AB. För frågor vänligen kontakta Malin Persson på 0735-124498 alt malin.persson@jerrie.se. från den 14 augusti, då Malin är tillbaka från semester.

Ansök till redovisningsekonom här

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner

Presskontakt

Annika Mayer

Annika Mayer

Presskontakt Kommunikationsansvarig Press och kommunikation 031-7077010