Gå direkt till innehåll
Nya lägenheter på Kortedala Torg

Nyhet -

Nya lägenheter på Kortedala Torg

Bostadsrättslägenheter på Kortedala Torg med balkong i västerläge
På Kortedala Torg bygger vi nya lägenheter med bostadsrätt. Här har du service, butiker, grönområden och promenadvägar utanför dörren.

Brf Årstiden i Kortedala består av 27 ljusa och välplanerade tvåor, treor och fyror med hiss och balkong i västerläge samt en gemensam gård. Treorna och fyrorna i bottenplanet har dessutom egna uteplatser. 


På våra markvisningar kan du bekanta dig med området samt ställa frågor till oss. Du får också informationsmaterial med planlösningar, priser och annat som du behöver veta. Du kan även kontakta vår säljare Jennie Rydergård så skickar hon dig informationsmaterialet.

Säljare för Brf Årstiden i Kortedala är Jennie Rydergård, 031-707 70 10, jennie.rydergard@egnahemsbolaget.se


Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


Egnahemsbolaget (Göteborgs Egnahems AB)

Sedan 1933 har Egnahemsbolaget arbetat för att förverkliga drömmen om ett eget hus eller bostadsrätt för fler göteborgare. Vi har ett särskilt ansvar för var och vad vi bygger – och för vem. Därför erbjuder vi nybyggda, prisvärda och trivsamma bostäder runt om i hela Göteborg, med fokus på områden som domineras av hyresrätter. På så sätt ger vi göteborgarna möjlighet att äga sitt boende i den stadsdel de trivs bäst. Samtidigt bygger vi ett hållbart samhälle i Göteborg.

Egnahemsbolaget ingår i Framtidenkoncernen (öppnar nytt fönster), som är en del av Göteborgs Stad.

Presskontakt

Annika Mayer

Annika Mayer

Presskontakt Kommunikationsansvarig Press och kommunikation 031-7077010

Relaterat material

Relaterade nyheter