Gå direkt till innehåll
Vi välkomnar Therese, försäljningschef med bohusgranit i ådrorna!

Nyhet -

Vi välkomnar Therese, försäljningschef med bohusgranit i ådrorna!

Vi på Egnahemsbolaget är glada över att kunna presentera vår nya försäljningschef! Det är Therése Hallberg, som närmast kommer från rollen som utvecklingschef på Willhem. Vi fångade henne mitt i språnget under hennes första arbetsvecka:

Therése, du har växt upp på den lilla ön Åstol, mellan Tjörn och Marstrand. Hur har det påverkat dig?

Det var en fantastisk uppväxt som gjorde mig både trygg och social. Jag tror det är därför jag tycker så mycket om människor. Det kombinerar jag med lite bohusgranit i ådrorna vilket gjort mig både hårt arbetande och uthållig.

Intressant! Kan du ge exempel på det där med granit i ådrorna?

Jag antar gärna en utmaning och gillar uppgifter som kräver energi och teaminsats. När det kommer till arbetslivet så har jag dragits till branscher som är under förändring och innan jag kom till Willhem jobbade jag tolv år inom retail och fem år inom IT-branschen, två branscher som gått igenom stålbad.

Retail – det låter verkligen som en utmaning, med tanke på e-handelns framväxt?

Verkligen. Jag gjorde mitt exjobb -98 om hur internet skulle påverka resebranschen och det digitala har alltid intresserat mig. Jag har överhuvudtaget alltid sökt mig till dynamiska miljöer och branscher i ständig förändring och gärna med digitalisering som förtecken.

Det var fantastiskt kul att upptäcka fastighetsbranschen med alla dess utmaningar och kanske lite extra med tanke på den digitala transformationen. Vissa känns igen från både IT- och retailbranschen.

Mitt ansvar på Willhem var att jobba fram koncept och standarder för verksamhets- och fastighetsutveckling tillsammans med ett gäng specialister på tolv personer

Det låter ju som en perfekt bakgrund för rollen som försäljningschef på Egnahemsbolaget! Vad lockade med det här jobbet?

Att få vara med i den stora resan det innebär när kunden köper ett hem, och att detta främst görs i områden som man kanske inte förknippar med bostadsrätter och småhus. Det vill säga, det sociala byggandet. Att få bidra till utvecklingen i stadens utvecklingsområden, få vara med och göra skillnad tillsammans med alla andra här på bolaget, det känns viktigt på riktigt.

Jag tror jag kan bidra med att få oss att bli ännu bättre på att göra kundens fokus till vårt fokus. Och samtidigt fortsätta bygga ett starkt varumärke.

Det ser vi fram emot! Till sist: Vad är du bra på som vi efter en vecka ännu inte märkt?

Jag innehar fortfarande världsrekordet i makrillfiske, ja åtminstone på den lilla ön på norska Sörlandet där vi brukar vara på somrarna.

Tack för pratstunden - nu önskar vi dig all lycka, både med fisket och på jobbet!

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Annika Mayer

Annika Mayer

Presskontakt Kommunikationsansvarig Press och kommunikation 031-7077010

Relaterat innehåll