Gå direkt till innehåll
Olofstorp - Säljstarten av nya lägenheter har börjat!

Nyhet -

Olofstorp - Säljstarten av nya lägenheter har börjat!

Nu har vi säljstartat Brf Trädgårdsmästeriet, som består av 30 lägenheter i två trevåningshus med hiss. Lägenheterna är tvåor och treor på mellan 58 och 81 kvm. De är välplanerade med rymliga sovrum och gott om förvaringsutrymmen. Stora fönster ger härligt ljusinsläpp och närkontakt med naturen utanför. Alla lägenheterna har uteplats eller balkong. De ligger runt en solig gård i ett lugnt och barnvänligt område med blandade bostäder. Planerad inflyttning 2016/2017.

Läs mer om projektet på www.egnahemsbolaget.se under rubriken "Bostäder" och "Försäljning pågår".

Olofstorp erbjuder naturskönt uteliv för stora och små

Olofstorp lockar allt fler som vill bo småskaligt och bekvämt nära djur och natur, men ändå bara 30 minuter från centrala Göteborg. Olofstorp ligger i gammal kulturbygd med böljande gröna ängar, utsiktskullar, vattendrag, sjöar och urskog. I och runt Olofstorp finns mycket fritidsaktiviteter för alla åldrar. Här finns till exempel fritidsgård, hästgård, fotbollsplan och golfbana.

Expressbussen tar dig direkt till Centralstationen på 30 minuter och till Järntorget på 40. I Olofstorp och Björsared finns närbutiker, postservice, blomsteraffär, frisör, gym, glasmästeri, bensinstation och matställen. Lite större köpcentrum finns i Partille (Allum), Lerum och Angereds Centrum. I Olofstorp finns flera förskolor och familjedaghem samt skolor upp till och med årskurs 9.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Presskontakt

Annika Mayer

Annika Mayer

Presskontakt Kommunikationsansvarig Press och kommunikation 031-7077010

Relaterat innehåll

Relaterade event