Gå direkt till innehåll
Söndag 31 maj  Stor visningsdag

Nyhet -

Söndag 31 maj Stor visningsdag

Söndag 31 maj har vi vår Stora visningsdag!

Just nu har vi mycket nytt på gång över hela stan - lägenheter, radhus, kedjehus och fristående villor i öster, väster, norr och söder. Söndag 31 maj har vi vår stora visningsdag, då du är välkommen på markvisning. Välj det eller de områden du är intresserad av - läs mer om dem här nere eller på vår hemsida.

På våra mark- eller lägenhetsvisningar berättar vi mer om bostäderna, delar ut informationsmaterial med priser och planskisser samt svarar på dina frågor. Visningsdatum hittar du i Visningskalendern www.egnahemsbolaget.se/visningskalender

Välkommen den 31 maj till:

Källehöjden 4, Hisnings Backa kl 11:00-12:00 (Markvisning)
På den vackra höjden mellan Stora Arödsgatan och Källehöjdsgatan planerar vi sammanlagt 75 nya hus med äganderätt. Området bebyggs i etapper och denna, etapp 4, omfattar 12 radhus mitt på Källehöjden. Här är tryggt och naturnära utan annan trafik än till just de här husen. Från ditt hus går du rakt ut i naturen och har utsiktspunkter och picknickgläntor runt knuten. Ändå bor du nära stan med skolor, kommunikationer och service på nära håll.
Den 31 maj kl 11-12 hittar du oss i slutet av Stora Arödsgatan.

Kviberg kl 13:00-13:30 (Markvisning)

Lägenheter med bostadsrätt på Regementsvägen i Kviberg. De 18 lägenheterna är två- och trerummare med fri utsikt, i ett trevåningshus med hiss. De är ljusa och välplanerade. Huset har entrébalkong i soligt söderläge. Den gemensamma trädgården blir en egen grön oas med slingerväxter och blommor. Här finns spontana mötesplatser, lekplats och pergola med grill.
Den 31 maj kl 13:00-13:30 hittar du oss i vår visningslokal på byggtomten Regementsvägen 4.

Torpagatan, Björkekärr kl 13:00-14:00 (Markvisning)
På Torpagatan i Björkekärr, i ett område med lugna, trygga gator och uppväxta trädgårdar bygger vi nu 16 radhus och kedjehus i soliga väster- eller söderlägen. De nya husen säljs med äganderätt och har helt färdiga tomter samt carport. Förskola finns runt knuten och i närheten finns flera skolor samt spårvagn och stombuss in till centrum. Det är heller inte långt till Härlanda tjärn och Skatås motionscentral. Affärer och annan service finns på Stabbetorget och Munkebäckstorget.
Den 31 maj kl 13:00-13:30 hittar du oss på byggtomten vid Torpagatan 50.

Kortedala Torg kl 14:00-14:30 (Lägenhetsvisning)
Huset blir ett modernt trevåningshus med balkonger/uteplatser och hiss. Stora fönster ger ett härligt ljusinsläpp och alla lägenheter är välplanerade med bra förvaringsutrymmen. Häckar och annan grönska skärmar av gården mot omgivningen och ger en trevlig uteplats för alla åldrar. Inflyttning från sommaren 2015.
Den 31 maj kl 14:00-14:30 hittar du oss i det nybyggda huset på Kortedala Torg 6B.

Södra Grimmered - Visning inställd
Visningen av Södra Grimmered är inställd p g a att alla lägenheterna är slutsålda/reserverade.

Välkommen!

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Annika Mayer

Annika Mayer

Presskontakt Kommunikationsansvarig Press och kommunikation 031-7077010

Relaterade event