Gå direkt till innehåll

Blogginlägg -

Informationsmöten i Skogaberg

Nu har vi genomfört två av fyra informationsmöten för fastighetsägarna i Skogaberg. Syftet med mötena har varit att berätta om det fasadarbete som skall påbörjas i slutet av oktober eller i början av november. Mötena har delats upp i olika samfälligheter i området för att alla ska få plats hos oss. Först ut var fastighetsägarna i samfällighet 3 för att dagen efter följas av samfällighet 1. Även fastighetsägare från de två övriga samfälligheterna har varit närvarande - allt beroende på om och hur det passat in kalendern. ALLA har varit hjärtligt välkomna!

Informationsmötena har som namnet antyder handlat om information, men självklart har mycket av tiden handlat om att besvara frågor och räta ut så många frågetecken som möjligt. Det finns dock frågor som inte kan besvaras fullt ut förrän arbetet rullar på. Några av dessa är hur en eventuell snörik vinter kommer att påverka tidsplanen, kommer inlärningseffekten att kunna förkorta den totala tiden för genomförandet, när exakt kommer arbetet att påbörjas på min fastighet, var skall vi parkera våra bilar, hur mycket byggtrafik kommer det att bli och var skall materialet läggas. Självklart finns det även frågor kring varje fastighet eller typ av fastighet, både inomhus och utomhus, som alla måste klaras ut allt eftersom de blir aktuella. Alla vi som är berörda och involverade kommer att göra vårt yttersta för att detta skall bli så bra som möjligt!

Vänligen notera att situationsplaner och tidsplaner finns tillgängliga på vår hemsida.

Jag vill avslutningsvis tacka ALLA deltagare för väldigt bra informations-möten, viktiga frågor och trevlig atmosfär. Det är mycket uppskattat och jag ser fram emot ett fortsatt gott samarbete.

Med vänliga hälsningar

Pertti Heina, Vd

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Annika Mayer

Annika Mayer

Presskontakt Kommunikationsansvarig Press och kommunikation 031-7077010