Gå direkt till innehåll

Blogginlägg -

Egnahemsbolaget utvärderar anbud för Skogaberg

Den 18 augusti var sista dagen för de entreprenörer som önskar lämna anbud för ombyggnad av husfasaderna i Skogaberg. Igår öppnade vi de anbud som kommit in.

Nu börjar arbetet med att utvärdera dessa, för att så fort som möjligt kunna återkomma till fastighetsägarna i Skogaberg. Upphandlingen sker enligt Lagen om Offentlig Upphandling, och total anbudssekretess råder tills dess beslut om tilldelning är klart. Samtliga anbudsgivare ska meddelas tilldelningsbeslutet och de som inte blivit antagna har 10 dagar på sig att eventuellt överklaga tilldelningen.

När tilldelningen är klar, kommer samtliga fastighetsägare i Skogaberg att få information om kostnaden för en ombyggnad av sitt hus. I samband med detta ska varje fastighetsägare besluta om de väljer den kostnadsfria renoveringen eller en delfinansierad ombyggnad till luftad fasad.

Vi ser med tillförsikt fram emot att kunna påbörja fasadarbetena under hösten.

Med vänliga hälsningar
Matz Torgeby, tfVd

Ämnen

Taggar

Regions


Egnahemsbolaget (Göteborgs Egnahems AB)

Sedan 1933 har Egnahemsbolaget arbetat för att förverkliga drömmen om ett eget hus eller bostadsrätt för fler göteborgare. Vi har ett särskilt ansvar för var och vad vi bygger – och för vem. Därför erbjuder vi nybyggda, prisvärda och trivsamma bostäder runt om i hela Göteborg, med fokus på områden som domineras av hyresrätter. På så sätt ger vi göteborgarna möjlighet att äga sitt boende i den stadsdel de trivs bäst. Samtidigt bygger vi ett hållbart samhälle i Göteborg.

Egnahemsbolaget ingår i Framtidenkoncernen (öppnar nytt fönster), som är en del av Göteborgs Stad.

Presskontakt

Annika Mayer

Annika Mayer

Presskontakt Kommunikationsansvarig Press och kommunikation 031-7077010