Gå direkt till innehåll
Brf Utkiken - en skärgårdsidyll på Brännö

Blogginlägg -

Brf Utkiken - en skärgårdsidyll på Brännö

Egnahemsbolaget bygger 14 bostadsrätter i par- och radhus på Brännö i Göteborgs södra skärgård. De flesta är tre rum och kök i 1½ plan, 90 kvm. Husen byggs kring en mysig gemensam gård i korsningen mellan Vassdalsvägen och Hästsprånget. Området ligger i skydd från västanvinden nedanför Utkiksberget. Här uppifrån har man en vidunderlig utsikt!

Söndagen den 1 juli åker vi ut till Brännö Rödsten med båten från Saltholmens Brygga kl 11.10. Vi visar ett hus mitt i byggskedet. Det är tapetserat och golven är lagda, men saknar fortfarande köksskåp och annan inredning. Du hinner till visningen även om du tar båten kl 12.15. Vi åker tillbaka kl 13.38.

- På söndag bjuder vi på fika, så passa på att komma och titta på skärgårdshusen, säger Nina Eriksson som säljer bostäderna. Här är så lugnt och mysigt men ändå nära till stan!

Kontakta gärna Nina på telefon 031-707 70 12 eller läs mer på www.egnahemsbolaget.se

Ämnen

Taggar

Regioner


Egnahemsbolaget (Göteborgs Egnahems AB)

Sedan 1933 har Egnahemsbolaget arbetat för att förverkliga drömmen om ett eget hus eller bostadsrätt för fler göteborgare. Vi har ett särskilt ansvar för var och vad vi bygger – och för vem. Därför erbjuder vi nybyggda, prisvärda och trivsamma bostäder runt om i hela Göteborg, med fokus på områden som domineras av hyresrätter. På så sätt ger vi göteborgarna möjlighet att äga sitt boende i den stadsdel de trivs bäst. Samtidigt bygger vi ett hållbart samhälle i Göteborg.

Egnahemsbolaget ingår i Framtidenkoncernen (öppnar nytt fönster), som är en del av Göteborgs Stad.

Presskontakt

Annika Mayer

Annika Mayer

Presskontakt Kommunikationsansvarig Press och kommunikation 031-7077010