Gå direkt till innehåll
Aröds Äng känns som hemma

Blogginlägg -

Aröds Äng känns som hemma

Tänk vad mycket trevligare det är att komma in i ett hem än i ett tomt hus! Det är också mycket lättare att föreställa sig sina egna möbler i det nya huset. - Vem av barnen ska ha rummet på hörnet? - Här kan vi ställa vårt fina gamla skåp med farmors servis. - Skönt att inte behöva ha tvättmaskinen i det stora badrummet… Dessutom kan man få nya idéer i sin egen heminredning.

Egnahemsbolaget visar ett möblerat hus på Strandskategatan 13 på Aröds Äng. Eva Vlahov finns på plats söndagen den 13 maj, kl 12-14. Vill du komma och titta på huset någon annat tid är du välkommen att kontakta Eva på telefon 031-707 70 10.

Du kan se mer bilder från visningshuset Egnahemsbolagets hemsida.

Agneta Längvik
Säljansvarig

Ämnen

Taggar

Regioner


Egnahemsbolaget (Göteborgs Egnahems AB)

Sedan 1933 har Egnahemsbolaget arbetat för att förverkliga drömmen om ett eget hus eller bostadsrätt för fler göteborgare. Vi har ett särskilt ansvar för var och vad vi bygger – och för vem. Därför erbjuder vi nybyggda, prisvärda och trivsamma bostäder runt om i hela Göteborg, med fokus på områden som domineras av hyresrätter. På så sätt ger vi göteborgarna möjlighet att äga sitt boende i den stadsdel de trivs bäst. Samtidigt bygger vi ett hållbart samhälle i Göteborg.

Egnahemsbolaget ingår i Framtidenkoncernen (öppnar nytt fönster), som är en del av Göteborgs Stad.

Presskontakt

Annika Mayer

Annika Mayer

Presskontakt Kommunikationsansvarig Press och kommunikation 031-7077010

Relaterat material