Gå direkt till innehåll
Ta med familjen och kolla in tänkbara hem på lördag!
Ta med familjen och kolla in tänkbara hem på lördag!

Pressmeddelande -

Visningsdag på lördag - bo avgiftsfritt i 12 månader

På lördag den 4:e mars anordnar Egnahemsbolaget en visningsdag där alla är välkomna att titta in i bostadsrätter i tre olika projekt: Selma Park och Selma Gård, båda vid Selma Lagerlöfs torg, samt Fjällbo Park i Utby. Du är välkommen mellan 11.00 - 13.00!

I både Selma Park och Selma Gård erbjuder Egnahemsbolaget just nu alla köpare 12 månaders avgiftsfritt boende. Erbjudandet gäller alla som köper innan 31 maj 2023.

I Selma Park finns 1:or till 4:or, som kostar mellan cirka 1,5 och 3,4 miljoner. I Selma Gård finns 1:or till 4:or för ca 1,7 till 4,2 miljoner.

I Fjällbo Park finns bara två av nittio lägenheter kvar, så där är det först till kvarn som gäller. (Här gäller alltså inte erbjudandet om avgiftsfria månader!)

Här kan du läsa mer om projekten och få en bra överblick över vad som finns kvar till salu:https://www.egnahemsbolaget.se...

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Egnahemsbolaget (Göteborgs Egnahems AB)

Sedan 1933 har Egnahemsbolaget arbetat för att förverkliga drömmen om ett eget hus eller bostadsrätt för fler göteborgare. Vi har ett särskilt ansvar för var och vad vi bygger – och för vem. Därför erbjuder vi nybyggda, prisvärda och trivsamma bostäder runt om i hela Göteborg, med fokus på områden som domineras av hyresrätter. På så sätt ger vi göteborgarna möjlighet att äga sitt boende i den stadsdel de trivs bäst. Samtidigt bygger vi ett hållbart samhälle i Göteborg.

Egnahemsbolaget ingår i Framtidenkoncernen (öppnar nytt fönster), som är en del av Göteborgs Stad.

Följ oss på sociala medier:

LinkedIn

Facebook

Instagram

Kontakter

Annika Mayer

Annika Mayer

Presskontakt Kommunikationsansvarig Press och kommunikation 031-7077010