Gå direkt till innehåll
Vi är med och utvecklar Göteborg genom att bygga bostadsrätter och småhus i miljonprogramsområden.
Vi är med och utvecklar Göteborg genom att bygga bostadsrätter och småhus i miljonprogramsområden.

Nyhet -

Vi söker säljare som gillar bostadsutveckling!

Vill du jobba som säljare av nyproducerade bostäder i Göteborg? Är du intresserad av bostads- och samhällsutveckling? Då kanske du är den säljare vi söker. Vi är ett kommunalt byggbolag och har byggt småhus och bostadsrätter sedan 1933. Vi bygger i hela Göteborg men fokuserar på stadsdelar som domineras av hyresrätter, eftersom vi vet att blandade upplåtelseformer är en viktig pusselbit för hela områdets utveckling. Vi kommer inom kort säljstarta flera nya spännande bostadsprojekt.

Ditt uppdrag
Ditt uppdrag sträcker sig från arbete i projektens tidiga skeden med att vara med och ta fram marknadsanalys, göra säljprognoser och sätta försäljningsmål, till dialog med kund under hela säljprocessen från start till såld bostad. Du har dialog med kunder i tidigt intresseskede, vid utställningar, visningar, avtalstecknande och fram till avtalsskrivning. Du är kundernas främsta kontaktperson och svarar på frågor som har med bostadsaffären att göra, t ex vissa tillvalsfrågor, viss juridik eller hjälp med bankkontakt. I ditt arbete har du ett nära samarbete med projektavdelningen, som arbetar med utformning och byggnation av bostäderna, samt inredningskoordinator och givetvis marknadsavdelningen kring marknadsföring för de bostäder du säljer.

Vad vi erbjuder
Som säljare hos Egnahemsbolaget får du vara med och bidra för att göra Göteborg till en bättre, tätare och mindre segregerad stad. Du samarbetar med andra kommunala bolag och förvaltningarna och får på så sätt ett stort nätverk. Du jobbar hårt och självständigt men ingår i ett team som backar upp varandra. Du ingår i marknads- och försäljningsavdelningen som består av åtta personer.

Vem är du?
Du har erfarenhet av strukturerat försäljningsarbete, helst av bostäder, fastigheter eller relaterade tjänster. Du är van vid att möta många olika sorters kunder, sätta dig in i och förklara avtal, är serviceminded, noggrann och affärsdrivande. Arbetet kräver mycket god administrativ förmåga. Erfarenhet av arbete i, eller bakgrund från mångkulturell miljö är starkt meriterande. Du behöver ha körkort då du kommer att vara ute och träffa kunder i samband med visningar m.m. Arbete vissa kvällar och helger förekommer.

Det är familjär stämning på Egnahemsbolaget och för att trivas bör du vara en öppen och social person, ha viljan att samarbeta och vara öppen för dialog. Du behöver vara strukturerad, tydlig och proaktiv.

Låter detta intressant?

I denna rekrytering samarbetar Egnahemsbolaget med Jerrie. Du ansöker med bifogat CV och personligt brev via jerrie.se. Välkommen med din ansökan senast den 21 augusti. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Bruman, lättast via mejl på helena.bruman@jerrie.se. Om du hellre vill nå Helena på telefon så skicka ett sms 0735-405262 så återkommer hon. 

Ämnen

Regioner

Kontakter

Annika Mayer

Annika Mayer

Presskontakt Kommunikationsansvarig Press och kommunikation 031-7077010