Gå direkt till innehåll
Vad är det som gör att bostadsköpare väljer en viss bostad?  Kom och lyssna!
Vad är det som gör att bostadsköpare väljer en viss bostad? Kom och lyssna!

Nyhet -

Vad får kunder att köpa en viss bostad? Välkomna på seminarium på Västsvenska Handelskammaren

Vad får kunder att köpa en viss bostad? Välkomna till Egnahemsbolagets frukostseminarium på Västsvenska Handelskammaren den 25 april då vi presenterar en unik undersökning där nya köpare svarat på vad som gjorde att de köpte sitt nya boende.


Hur väljer bostadsköpare sin nästa bostad? Vilka faktorer väger tyngst hos de som köpt en ny eller begagnad bostad? Hur prioriterar olika människor vid val av bostad? Om dessa och närliggande frågor kommer Egnahemsbolagets frukostseminarium den 25 april att handla.

Tillsammans med flera aktörer, bland andra PEAB, HSB och Riksbyggen, har Egnahemsbolaget låtit göra en stor och unik kartläggning där vi undersökt hur människor som nyligen köpt ny eller begagnad bostad prioriterat när de valt sitt nya boende.

Under hela seminariet ges såklart tillfälle att ställa frågor till experter från Prognoscentret som är det specialiserade branschanalysföretag som i samarbete med oss gjort undersökningen.

Vi avslutar frukostseminariet med att presentera Egnahemsbolagets projektportfölj där vi berättar om flera av våra kommande intressanta byggprojekt.

En välfylld projektportfölj - bara i Göteborg!

Anette Johansson, upphandlingsansvarig, och Maria Henriksson, byggchef, presenterar våra projekt fram till 2022, till ett sammanlagt värde av ca 2,5 miljarder kronor. Närmast i tid ligger bland annat projekt i Robertshöjd, på Litteraturgatan vid Selma Lagerlöfs Torg och på Ättehögsgatan i Munkebäck. Vi planerar också projekt på Marconigatan, i Skra Bro och i Gunnilse m.fl. Vi ska bygga såväl punkthus som flerbostadshus och småhus. Vi hoppas att många byggbolag och andra aktörer ska vara med och hjälpa oss att bygga ett ännu bättre Göteborg.


Agenda

07:30 Frukost serveras

08:00 VD, Mikael Dolietis hälsar alla välkomna

08:10 Presentation av undersökningen Hur väljer vi bostad?

09:00 Maria Henriksson, byggchef, och Anette Johansson, upphandlingschef, presenterar vår projektportfölj.

09:30 Vi finns kvar för de som vill byta några ord med oss.


Plats: Västsvenska Handelskammaren, Parkgatan 49 (mellan Heden och Gamla Ullevi)

När: Torsdag 25 april kl. 07:30-10:00 (O.S.A senast måndag 22 april)

Tid: kl. 07:30-10:00

Pris: Kostnadsfritt

Anmäl dig senast måndagen den 22 april. Anmäl dig här.

Så, varmt välkomna till en spännande och fullmatad morgon på Västsvenska Handelskammaren med ett innehåll som kan ge nya insikter och framtidsutsikter för både ditt bolag och Göteborg!

Med vänliga hälsningar,

Mikael Dolietis och medarbetare på Egnahemsbolaget

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Annika Mayer

Annika Mayer

Presskontakt Kommunikationsansvarig Press och kommunikation 031-7077010