Gå direkt till innehåll

Nyhet -

Tekniktävlingen "Den ultimata papperskorgen" - utställning på Chalmers

I år är uppdraget på Tekniktävlingen för årskurs 5-6 "Den ultimata papperskorgen".

Peter Szabo från Egnahemsbolaget deltar som jurymedlem ännu en gång på Tekniktävlingen, som arrangeras av Tekniska Samfundet. - Det är kul och intressant att få vara jurymedlem och ta del av elevernas idéer, säger Peter. Egnahemsbolaget är en av sponsorerna till Tekniktävlingen.

Nedan information presenterar Tekniska Samfundet på sin blogg 19 november:

Inlämningen av  modeller till årets Tekniktävling för årskurs 5-6 är i full gång. Utställningen invigs fredagen den 22/11 15.00, men redan nu kan man beskåda alla inkomna bidrag. I Chalmeristernas miljö i A-huset invid Arkitekturbiblioteket på Chalmers återfinns nu många intressanta förslag på temat: ”Skapa den Ultimata Papperskorgen”. Läs här om tävlingsuppdraget

Årets tema är framtaget av Tekniska Samfundets projektgrupp tillsammans med Stena Recycling och är tänkt att ge eleverna en möjlighet att på verka sin egen omgivning och därmed också avfalls- och sophantering i den publika miljön.

 

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


Egnahemsbolaget (Göteborgs Egnahems AB)

Sedan 1933 har Egnahemsbolaget arbetat för att förverkliga drömmen om ett eget hus eller bostadsrätt för fler göteborgare. Vi har ett särskilt ansvar för var och vad vi bygger – och för vem. Därför erbjuder vi nybyggda, prisvärda och trivsamma bostäder runt om i hela Göteborg, med fokus på områden som domineras av hyresrätter. På så sätt ger vi göteborgarna möjlighet att äga sitt boende i den stadsdel de trivs bäst. Samtidigt bygger vi ett hållbart samhälle i Göteborg.

Egnahemsbolaget ingår i Framtidenkoncernen (öppnar nytt fönster), som är en del av Göteborgs Stad.

Presskontakt

Annika Mayer

Annika Mayer

Presskontakt Kommunikationsansvarig Press och kommunikation 031-7077010

Relaterade nyheter