Gå direkt till innehåll
Senast nytt om aktuella bostadsområden nu

Nyhet -

Senast nytt om aktuella bostadsområden nu

Just nu pågår försäljning av nya bostäder i västra och östra Göteborg

Missa inte kommande visning i Olofstorp 10 april där försäljning pågår av bostadsrättslägenheter. Är du intresserad av ett radhus i väster eller öster så finns ett fåtal radhus kvar på Torpagatan i Björkekärr och vid Hovås Herrgårdsväg.


Markvisning i Olofstorp 10 april kl 11-12. Lägenheter med bostadsrätt. Försäljning pågår.

Småskaligt boende nära djur och natur bara 30 minuter med buss från centrala Göteborg. Här bygger vi lägenheter med bostadsrätt i två områden; Trädgårdsmästeriet och Prästgården. Inflyttning är planerad till 2016/2017.
Du hittar oss i visningsboden på Bergums Prästgårdsväg 8. Välkommen!

Radhus i Björkekärr - Försäljning pågår

På Torpagatan i Björkekärr i ett område med lugna gator och uppväxta trädgårdar bygger vi nu radhus och kedjehus i soliga väster- eller söderlägen. De nya husen har hög standard och säljs med helt färdiga tomter. Det finns ett fåtal radhus kvar.

Radhus och lägenheter i Hovås - Försäljning pågår

Vid Hovås Herrgårdsväg bygger vi 31 nya bostäder med bostadsrätt nära bad, skog och golf. De nya bostäderna i Brf Herrgårdsvägen består 22 lägenheter och nio radhus. Husen ligger kring en gemensam grön gård och alla bostäder har egen uteplats eller balkong. Det finns ett fåtal bostäder kvar.

Kommande bostadsrätter i alla väderstreck i Göteborg. I vilket väderstreck vill du bo?

Runt om i Göteborg har vi flera kommande bostadsprojekt. Nedan ser du några exempel som har säljstart i slutet av 2016. För att få inbjudan till förhandsvisning vid säljstart - gör din intresseanmälan redan idag!

Bostadsrättslägenheter i Andalen, Torslanda - Säljstart slutet 2016

Andalen i Torslanda är ett inbott område med blandad bebyggelse, där husen ligger längs smågator, som slingrar sig fram mellan skogsdungar och berghällar ner mot havet. Här på Flyghamnsvägen ska vi bygga ett fåtal bostadsrätter på 3-4 RoK.

Radhus med bostadsrätt på Kryddhyllan 2 i Gårdsten - Säljstart slutet 2016

På toppen av bergen i västra Gårdsten med utsikt över älven, staden och havet ligger Kryddhyllan. Här ska vi bygga 30 radhus med bostadsrätt. De nya husen ligger på naturtomter med strövområden utanför dörren samt färdig infrastruktur i form av förskolor, skolor och annan service.

Bostadsrättslägenheter i Nya Hovås Uggleberget - Säljstart slutet 2016

På Uggleberget i Hovås växer en ny stadsdel fram där miljö, bostäder och verksamheter tillsammans skapar det goda livet. Här planerar vi att bygga ca 90 bostadsrätter i 5-6 våningar höga punkthus med himmel och hav runt knuten.

Bostadsrättslägenheter i Kvarteret Makrillen, Gamlestaden - Säljstart vinter 2016/2017

Det händer mycket i Gamlestaden nu. Stadsdelen genomgår en förnyelse med nya bostäder, nytt affärscentrum i SKF:s gamla lokaler och nytt resecentrum på Gamlestadstorget. På Artillerigatan, mitt i Gamlestaden, ska vi bygga ca 120 bostadsrättslägenheter

Vi önskar dig en Glad Påsk!

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Annika Mayer

Annika Mayer

Presskontakt Kommunikationsansvarig Press och kommunikation 031-7077010