Gå direkt till innehåll
Jag jobbar på Egnahemsbolaget i Göteborg och vi är ett gott gäng på drygt 30 personer, som trivs och har roligt tillsammans.
Jag jobbar på Egnahemsbolaget i Göteborg och vi är ett gott gäng på drygt 30 personer, som trivs och har roligt tillsammans.

Nyhet -

Projektutvecklare sökes med erfarenhet till bostadsbranschen

Lediga jobb:

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Vi söker en erfaren projektutvecklare med erfarenhet och drivkraft till bostadsbranschen.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill vara delaktig i samhällsutvecklingen i Göteborg, och då främst i stadens utvecklingsområden. Du är en erfaren projektutvecklare, gärna med förståelse och erfarenhet av politiskt styrda organisationer. Egnahemsbolaget rustar nu för en starkt ökad projektvolym de kommande åren och stärker vår projektutvecklingssida för att möta detta.

Arbetsuppgifterna består bland annat av att i ett tidigt skede vara delaktig i och bevaka Egnahemsbolagets intressen och specifika förutsättningar i Moderbolagets arbete med projekt i tidiga skeden. Du kommer också att driva och ansvara för ett antal projekt i tidigt skede och i detaljplaneskedet fram till överlämnande till projektledare och projektgrupp.

Organisatoriskt arbetar du i en mindre grupp ingående i byggavdelningen, men med ett nära samarbete med både ledning, projektledare och övriga funktioner i bolaget.

Din bakgrund

Vi söker dig som är självgående i rollen och som har:

  • Förståelse och lojalitet med politiska beslut
  • Ekonomisk förståelse och ett kostnadseffektivt och affärsmässigt förhållningssätt
  • Ett socialt engagemang
  • Lätt för att samarbeta
  • Kunskap om detaljplaneprocessen och förståelse för dess olika delar och innebörd
  • Förhandlingserfarenhet
  • God kommunikativ förmåga på svenska, i både tal och skrift
  • Kunskap om kostnadsdrivande faktorer i byggprocessen

Som person har du ett strukturerat arbetssätt och kan snabbt skifta fokus mellan olika uppgifter. Du behöver ha god samarbetsförmåga, du behöver ha ett kontaktskapande, förtroendegivande och ärligt sätt. Vi värdesätter även förmågor som att vara vänlig, hjälpsam, prestigelös och lyhörd samt att se utmaningar som en källa till drivkraft och stimulans.

Vad får du?

Du får jobba på ett bolag som är unikt inom nyproduktion. På Egnahemsbolaget har vi lyxen att känna meningsfullhet i vårt jobb, varje dag. En av anledningarna är att vi tänker lite annorlunda när vi bygger bostäder. Vårt uppdrag är att verka för blandade boendeformer i Göteborg och eftersom vi bygger småhus och bostadsrätter, gör vi det mest i områden som domineras av hyresrätter.

Vårt långsiktiga mål är att bidra till minskade klyftor, ett mer jämlikt Göteborg och i förlängningen ett bättre samhälle. Att vi bygger i såväl upp- som nedgång i konjunkturen är också något som gör jobbet här extra meningsfullt. Vi har många spännande och stora projekt igång och fler på väg in i verksamheten, så vi står starkt rustade.

Därför vågar vi säga att din framtida arbetsplats kommer att kännas både meningsfull och inspirerande. Du kommer att få ett stort ansvar i din yrkesroll och ett stort förtroende att leda dina projekt, samt att få stöd av och stötta dina kollegor.

Att jobba i Sveriges största bostadskoncern ger massor av kunskap och kontakter. Dessutom är vi ett gott gäng på drygt 30 personer, som trivs och har roligt tillsammans.

Välkommen att söka tjänsten som projektutvecklare hos oss!

Kontakt

Har du några frågor? Kontakta gärna vår byggchef Maria Henriksson på 031-707 70 07 eller maria.henriksson@egnahemsbolaget.se.

Ansökan

Välkommen med din ansökan till egnahemsbolaget@egnahemsbolaget.se senast 26 augusti.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Annika Mayer

Annika Mayer

Presskontakt Kommunikationsansvarig Press och kommunikation 031-7077010