Gå direkt till innehåll
Volvo Ocean Race - Programpunkter 21-28 juni

Nyhet -

Volvo Ocean Race - Programpunkter 21-28 juni

Den 21-28 juni träffar du Egnahemsbolaget, Bostadsbolaget Familjebostäder, Gårdstensbostäder och Poseidon i Frihamnen när världens tuffaste seglingstävling, Volvo Ocean Race, går i mål.

Runt midsommar väntas en stor publik ta emot seglarna i hjärtat av Göteborg när Volvo Ocean Race går i mål och bjuder på en stor fest som är öppen för alla.

Du träffar oss i Göteborgspaviljongen tillsammans med Göteborgs Stad samt i vårt anslutande tält i Race Village. Vill du veta vad som händer i framtiden inom Göteborg Stad är du välkommen till Göteborgspaviljongen som bjuder på ett fullspäckat program.  

Programpunkter om Göteborgs framtid. Kom och prata med oss!

http://www.egnahemsbolaget.se/wp-content/uploads/2015/06/ProgramsattDialogGbgStadsPaviljong.pdf


Upplev Folkfesten

Race Village är öppet för alla och har fri entré alla evenemangsdagar 21-28 juni! Välkommen!

http://volvooceanracegoteborg.com/sv/folkfesten

Inom några dagar välkomnar vi deltagarna i Volvo Ocean Race som går i mål mitt i stan. Det är fri entré till festen så att alla kan vara med att heja och fira! Tävlingen avgörs med en kappsegling i Göteborgs hamninlopp och här kan alla följa slutspurten från första parkett. Festen fortsätter i Race Village i Frihamnen. Här finns storbildsskärmar med direktsändning av Pro-Am Race och In-Port Race samt läktare för att se hamntävlingarna från första parkett, scenunderhållning och konserter, barnområden, utställningar, restauranger, caféer, barer, beach club, en stor marknadsplats och massor av prova-på aktiviteter.

Du tar dig enkelt hit till fots, med cykel eller kollektivt med buss, spårvagn eller båt.

Här hittar du hela programmet med bl a scenunderhållningen: http://volvooceanracegoteborg.com/sv/folkfesten

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


Egnahemsbolaget (Göteborgs Egnahems AB)

Sedan 1933 har Egnahemsbolaget arbetat för att förverkliga drömmen om ett eget hus eller bostadsrätt för fler göteborgare. Vi har ett särskilt ansvar för var och vad vi bygger – och för vem. Därför erbjuder vi nybyggda, prisvärda och trivsamma bostäder runt om i hela Göteborg, med fokus på områden som domineras av hyresrätter. På så sätt ger vi göteborgarna möjlighet att äga sitt boende i den stadsdel de trivs bäst. Samtidigt bygger vi ett hållbart samhälle i Göteborg.

Egnahemsbolaget ingår i Framtidenkoncernen (öppnar nytt fönster), som är en del av Göteborgs Stad.

Presskontakt

Annika Mayer

Annika Mayer

Presskontakt Kommunikationsansvarig Press och kommunikation 031-7077010

Relaterat material

Relaterade nyheter