Gå direkt till innehåll
Kortedala Torg - Låt torglivet flytta in

Nyhet -

Kortedala Torg - Låt torglivet flytta in

Ett gammalt och slitet hus rivs nu och ger plats för ett nytt modernt flerbostadshus. Mitt på Kortedala Torg ska Egnahemsbolaget bygga ca 30 nya bostadsrätter.

Försäljningen av de nya bostadsrätterna startar tidigast under hösten 2013. Här kommer vi bygga moderna lägenher i olika storlekar.

Med Kortedala Torg utanför dörren har du tillgång till över 40 verksamheter då det är ett av Göteborgs största stadsdelstorg. Butiker, gym och restauranger ger en levande fritid. Här finns all tänkbar service bl a livsmedelsbutik, bibliotek, apotek, stadsdelskontor, folktandvård och polis som gör livet enkelt och bekvämt.

Gör en intresseanmälan redan nu och få en mer detaljerad information om bostadsrätterna direkt hem till dig när vi närmar oss försäljningsstart.

Läs mer i artikel i DirektPress Göteborg Nordost nummer 21, 15-21 juni 2013.

Ämnen

Taggar

Regioner


Egnahemsbolaget (Göteborgs Egnahems AB)

Sedan 1933 har Egnahemsbolaget arbetat för att förverkliga drömmen om ett eget hus eller bostadsrätt för fler göteborgare. Vi har ett särskilt ansvar för var och vad vi bygger – och för vem. Därför erbjuder vi nybyggda, prisvärda och trivsamma bostäder runt om i hela Göteborg, med fokus på områden som domineras av hyresrätter. På så sätt ger vi göteborgarna möjlighet att äga sitt boende i den stadsdel de trivs bäst. Samtidigt bygger vi ett hållbart samhälle i Göteborg.

Egnahemsbolaget ingår i Framtidenkoncernen (öppnar nytt fönster), som är en del av Göteborgs Stad.

Presskontakt

Annika Mayer

Annika Mayer

Presskontakt Kommunikationsansvarig Press och kommunikation 031-7077010

Relaterat material