Gå direkt till innehåll
I mysiga BRF Bergsjöbyn kan du köpa en två för en miljon och en fyra för två miljoner.
I mysiga BRF Bergsjöbyn kan du köpa en två för en miljon och en fyra för två miljoner.

Nyhet -

I BRF Bergsjöbyn kan du köpa en nyproducerad fyra för två miljoner

Nu har Egnahemsbolaget startat försäljningen av BRF Bergsjöbyn i Bergsjön i nordöstra Göteborg. Det blir 64 bostadsrätter i 2-4 rum och kök. Priserna börjar på 1.035.000 kr. Den dyraste kostar 2.045.000 kr.

- Intresset är stort, säger Therése Hallberg, försäljningschef på Egnahemsbolaget. De större lägenheterna har flest intressenter och det är inte konstigt. Det är unikt att kunna köpa en nyproducerad fyra i Göteborg för två miljoner. Tvåorna är också riktigt fina och kostar cirka en miljon. De flesta intressenter bor idag i hyresrätt i närområdet och det säger oss att vi verkligen levererar på vårt uppdrag; att möjliggöra en boendekarriär i områden som idag domineras av hyresrätter.

Lägenheterna ligger runt en mysig gård i ett område som byggs i olika nivåer. De är fördelade på sju mindre loftgångshus med 8–12 lägenheter i varje hus. Lägenheterna finns  i storlekar mellan 48–89 kvm och alla har balkong eller uteplats. Standarden är genomgående mycket prisvärd.

I området som ligger nära Rymdtorget byggs sedan ett tag tillbaka mycket nytt, både hyres- och bostadsrätter. Här byggs också Göteborgs nya kulturhus som kommer bidra till ett stort lyft för Bergsjön. 

För att möta kunderna tryggt i coronatider så visar vi visningslägenheten endast för privata sällskap.

Här kan du ta en titt på vår visningslägenhet.

Här kan du läsa mer om BRF Bergsjöbyn.

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Annika Mayer

Annika Mayer

Presskontakt Kommunikationsansvarig Press och kommunikation 031-7077010