Följ Egnahemsbolaget

Gårdsten Kryddhyllan 2 - Bostadsrätter

Nyhet   •   Okt 19, 2015 13:46 CEST

På toppen av bergen i västra Gårdsten med utsikt över älven, stan och havet ligger populära Kryddhyllan. Här har vi redan byggt tio friliggande villor och fortsätter nu med ytterligare ca 30 radhus med bostadsrätt. De nya husen ligger på naturtomter med strövområden utanför dörren samt färdig infrastruktur i form av förskolor, skolor och annan service.

Planerad säljstart 2016 och inflyttning 2017.

Gör din intresseanmälan redan i dag och bli inbjudan till förhandsvisning vid säljstart. Detta ger dig ett försprång att reservera just din önskebostad.

Högst upp på berget

Uppifrån Kryddhyllan har du en fantastisk utsikt. Du har naturen inpå knuten med Göteborgs kanske vackraste motionsslinga utanför dörren. Här finns promenadstigar och utsiktsplatser, picknickgläntor och rikt djurliv.

Nära till service

Gårdstens centrum ligger 700 meter bort och här finns det mesta i form av butiker och service. Lite längre bort finns Angereds centrum med fler affärer, närsjukhus, kulturhus, simhall, ishall med mera. I Gårdsten finns förskolor, grundskolor och bra kommunikationer in till centrum.

Kvalitet i material och utförande

Bostäderna blir välplanerade med bra umgängesytor. Med flexibel planlösning kan du anpassa bostaden till just din familjs behov och önskemål. Du kan till exempel välja mellan flera sovrum eller en mer öppen planlösning med större umgängesytor. Husen är energisnåla och håller god kvalitet i såväl materialval som utförande.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.