Gå direkt till innehåll

Nyhet -

Egnahemsbolaget söker projektledare för ny- och ombyggnad

Göteborgs Egnahems AB är en ledande aktör på Göteborgs bostadsmarknad. Företaget har funnits sedan 1933 och ingår i Framtidenkoncernen, helägd av Göteborgs Stad. Vi erbjuder göteborgarna attraktiva bostäder med bostadsrätt eller äganderätt. Vi har även en konsultverksamhet vars arbete i huvudsak utgörs av bygg- och projektledningsuppdrag för systerbolagen i koncernen. Företaget omsätter ca 300 miljoner kronor och vi är idag 23 medarbetare. Utökad egen småhusproduktion och fler konsultuppdrag gör att vi nu behöver förstärka vår organisation ytterligare.

Vill Du vara med och utveckla vårt bostadsbyggande i Göteborg?

Egnahemsbolaget söker ett flertal projektledare för nybyggnad, ombyggnad och underhållsprojekt. Vi erbjuder ett omväxlande arbete i ett spännande skede av stadsutvecklingen i Göteborg.

I rollen som projektledare ingår det att självständigt planera och leda projekt, från tidigt skede till färdig produkt. Du kommer att driva och medverka vid nybyggnads-, ombyggnads- och underhållsprojekt samt ansvara för kontakten med myndigheter och organisationer, entreprenörer och kunder.

Vi tror att du som söker har en högskoleutbildning inom byggteknik och gedigen erfarenhet från projekterings- och byggverksamhet. Det är meriterande om du arbetat med nyproduktionsprojekt under detaljplaneskedet och vi ser gärna att du är KA. Du har god förhandlingsvana och förmåga att kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift. Du är social och trivs i rollen som spindeln i nätet.

Vi erbjuder dig ett arbete med stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter där det finns stora möjligheter att vara med och påverka, detta tillsammans med trevliga kollegor i en trivsam arbetsmiljö.

Vi vill ha din ansökan snarast då vi genomför intervjuer löpande, dock senast 20 december 2012.

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev via e-post till Pertti Heina.

Läs mer på www.egnahemsbolaget.se/jobbahososs

Ämnen

Taggar

Regioner

Presskontakt

Annika Mayer

Annika Mayer

Presskontakt Kommunikationsansvarig Press och kommunikation 031-7077010