Gå direkt till innehåll
Barnen satte färg på BRF Fjädermoln

Nyhet -

Barnen satte färg på BRF Fjädermoln

Nu har vi tagit Första Målartaget för att fira nyligen säljstartade Brf Fjädermoln i Länsmansgården! 40 glada barn från Landamäreskolan hjälpte oss att sätta lite färg på det gråa garaget. Och i duellen om vems pelare som blev finast – barnens gula eller de vuxnas blåa – gick barnen ut som självklara segrare! Tack för en ovanligt färgglad förmiddag alla härliga barn!

BRF Fjädermoln är ett stort BoStad2021-projekt, 140 bostadsrätter, och det har vi planerat länge. Nu ville vi fira att försäljningen är på gång och att projektet rullar på så bra! Det är Hökerum som bygger åt oss - tack för det!

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regions


Egnahemsbolaget (Göteborgs Egnahems AB)

Sedan 1933 har Egnahemsbolaget arbetat för att förverkliga drömmen om ett eget hus eller bostadsrätt för fler göteborgare. Vi har ett särskilt ansvar för var och vad vi bygger – och för vem. Därför erbjuder vi nybyggda, prisvärda och trivsamma bostäder runt om i hela Göteborg, med fokus på områden som domineras av hyresrätter. På så sätt ger vi göteborgarna möjlighet att äga sitt boende i den stadsdel de trivs bäst. Samtidigt bygger vi ett hållbart samhälle i Göteborg.

Egnahemsbolaget ingår i Framtidenkoncernen (öppnar nytt fönster), som är en del av Göteborgs Stad.

Presskontakt

Annika Mayer

Annika Mayer

Presskontakt Kommunikationsansvarig Press och kommunikation 031-7077010

Relaterat material