Gå direkt till innehåll
Livslång nybyggaranda - Egnahemsbolaget 80 år

Bild -

Livslång nybyggaranda - Egnahemsbolaget 80 år

Stig fick en dag syn på bilden i en av Egnahemsbolagets annonser och kontaktade då Egnahemsbolaget och namger barnen. "Det där är Runa, där är Ingvar, och det där är min syster Gun". Stig föddes 1942 i ett egnahemshus i Fräntorp som hans pappa byggt 1935. Huset kostade 12 000 kronor med en kontantinsats på 800 kronor. Stigs pappa arbetade så mycket själv på huset att han slapp betala insats.
  • Licens: Creative Commons erkännande
    Med en Creative Commons-licens, behåller du din upphovsrätt men tillåter andra människor att kopiera och distribuera ditt verk under förutsättning att de erkänner dig som upphovsman. Du tillåter andra att kopiera, distribuera, visa och framföra verket, samt att skapa bearbetningar av det.
  • Av: Egnahemsbolaget (Göteborgs Egnahems AB)
  • Filformat: .jpg
  • Storlek: 1181 x 901, 2,13 MB
Ladda ner

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Annika Mayer

Annika Mayer

Presskontakt Kommunikationsansvarig Press och kommunikation 031-7077010

Relaterat innehåll

Jubileumsboken ”Vi älskar Göteborg” Från 80-åriga sockerlådor till dagsfärska smultronställen

Jubileumsboken ”Vi älskar Göteborg” Från 80-åriga sockerlådor till dagsfärska smultronställen

Med sitt ursprung från Egnhemsrörelsen firar Egnahemsbolaget 80 år i år. I en nyutkommen jubileumsbok ”Vi älskar Göteborg” skildras tiden från de första åren fram till dagens bostäder. Förutom vår historia handlar boken om smultronställen i Göteborg, matrecept, inredningstips och goda råd för egnahemsägare. Boken kan beställas kostnadsfritt på www.egnahemsbolaget.se