Följ Egnahemsbolaget

Egnahemsbolaget rekryterar Kristian Isberg från NAI Svefa

Pressmeddelande   •   Aug 27, 2013 09:47 CEST

Egnahemsbolaget förstärker sin affärsutveckling med Kristian Isberg från NAI Svefa, som i sin nya roll kommer att arbeta med strategiska frågor kring nybyggnation.

Rekryteringen av Kristian Isberg är ett led i Egnahemsbolagets långsiktiga förändringsarbete för att möta utmaningarna på Göteborgs bostadsmarknad. Han tillträder en nyinrättad funktion och kommer att vara ett stöd till ledningen och utvecklingsavdelningen i strategiska frågor kring nybyggnation, försäljning med mera. Kristian Isberg ingår i Egnahemsbolagets ledningsgrupp.

Egnahemsbolaget bygger och säljer småhus och bostadsrätter i Göteborg. Bolaget startade för 80 år sedan som en del av egnahemsrörelsen och ingår numera i Framtidenkoncernen, som ägs av Göteborgs Stad.

 

 

 


Egnahemsbolaget (Göteborgs Egnahems AB) startade 1933 som Småstugebyrån med uppdraget att göra småhus tillgängliga för en bredare allmänhet. Som göteborgarnas eget byggbolag fortsätter vi förverkliga egnahemsdrömmar med nybyggda hus och lägenheter (egenägda och bostadsrätter) för göteborgare i alla stadsdelar.
Egnahemsbolaget ingår i Framtidenkoncernen (öppnar nytt fönster), helägd av Göteborgs Stad.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.