Följ Egnahemsbolaget

Boplats presenterar tusentals nya bostäder i Göteborgsregionen

Pressmeddelande   •   Okt 17, 2013 14:22 CEST

Pressmeddelande från Boplats Göteborg 131017. Egnahemsbolaget är utställare och deltagarpartner i detta event.

 

Nu på lördag kan du träffa 17 byggföretag som informerar om nya bostäder på gång i och kring Göteborg. Klockan 11 på lördag den 19 oktober öppnar dörrarna för Bonytt 2013 i Älvrummet.

Den som kommer till Älvrummet på lördag får träffa byggföretagens representanter, ta del av deras byggplaner och får chansen att anmäla intresse för nya bostäder direkt på plats. Du kommer bland annat hitta hyresrätter i områden som Torslanda, Majorna, och Munkebäck i Göteborg, samt i kranskommunerna Kungälv, Borås, Härryda, Ale och Alingsås. Vidare hittar du ett stort utbud av bostadsrätter, äganderätter, villor och radhus runt hela staden och i 12 närliggande kommuner.

Mässan samordnas av Boplats Göteborg och äger rum i Älvrummet, på Kanaltorget, utanför Göteborgsoperan.

De utställande bolagen är Alebyggen, Aspelin Ramm, Bo Klok, Bostadsbolaget, Derome, Egnahemsbolaget, Förbo, HSB Göteborg, JM, NCC, PEAB, Riksbyggen, Skanska Nya Hem, Tornet, Trollängen, Wallenstam, och Veidekke.

Alla är välkomna!

Lördag 19 oktober, kl. 11-14 i  Älvrummet, Kanaltorget

 Läs mer: 

www.boplats.se/bonytt2013

www.boplats.se

För ytterligare information kontakta Mats Ekblad, informatör mats.ekblad@boplats.se / 031-100 254 / 0733-18 53 03

Maria Meyer Martins, vd. Mobil: 0707 - 83 33 73 / Mobil: 0707 - 83 33 73

Egnahemsbolaget (Göteborgs Egnahems AB) startade 1933 som Småstugebyrån med uppdraget att göra småhus tillgängliga för en bredare allmänhet. Som göteborgarnas eget byggbolag fortsätter vi förverkliga egnahemsdrömmar med nybyggda hus och lägenheter (egenägda och bostadsrätter) för göteborgare i alla stadsdelar.
Egnahemsbolaget ingår i Framtidenkoncernen (öppnar nytt fönster), helägd av Göteborgs Stad.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.