Följ Egnahemsbolaget

Markvisning 10 juni Björkekärr

Nyhet   •   Jun 05, 2015 08:40 CEST

Onsdag 10 juni kl 17-18 har vi markvisning av Torpagatan, Björkekärr.

I ett äldre, inbott villaområde med uppväxta trädgårdar bygger vi nu 16 radhus och kedjehus i soliga väster- eller söderlägen. De nya husen har hög standard och säljs med helt färdiga tomter. Du slipper extra arbete och kostnader med att anlägga gräsmatta och uteplats med träaltan – bara att flytta in och njuta.

Husen ligger på en lugn, privat återvändsgata med egen parkering och nära till skolor och förskolor, kommunikationer och friluftsområden. Husens trädgårdssida ligger i ett sydvästligt eller västligt läge och på framsidan kan du njuta av morgonsolen.

  • Radhusen är treplanshus i souterräng på ca 174 kvm boarea och 29 kvm biarea,
  • Kedjehusen är i två plan på ca 135 kvm.

Flera alternativa planlösningar hjälper dig anpassa huset till just dina behov. Du kan till exempel välja mellan flera sovrum eller större umgängesytor. I radhusens souterrängplan finns en stor, oinredd biyta i bakre delen in mot berget. Här kan du bygga ditt eget spa, en rejäl bastu, ljudisolerad musikstudio, mysig hemmabio, lekrum, hobbyrum eller något annat du inte haft utrymme för tidigare.

Husen säljs med äganderätt och inflyttning är planerad från slutet av 2016.

Kontakta gärna vår säljare anna.dahlberg@egnahemsbolaget.se för mer information.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.