Följ Egnahemsbolaget

Tekniktävlingen "Den ultimata papperskorgen" - utställning på Chalmers

Nyhet   •   Nov 20, 2013 17:25 CET

I år är uppdraget på Tekniktävlingen för årskurs 5-6 "Den ultimata papperskorgen".

Peter Szabo från Egnahemsbolaget deltar som jurymedlem ännu en gång på Tekniktävlingen, som arrangeras av Tekniska Samfundet. - Det är kul och intressant att få vara jurymedlem och ta del av elevernas idéer, säger Peter. Egnahemsbolaget är en av sponsorerna till Tekniktävlingen.

Nedan information presenterar Tekniska Samfundet på sin blogg 19 november:

Inlämningen av  modeller till årets Tekniktävling för årskurs 5-6 är i full gång. Utställningen invigs fredagen den 22/11 15.00, men redan nu kan man beskåda alla inkomna bidrag. I Chalmeristernas miljö i A-huset invid Arkitekturbiblioteket på Chalmers återfinns nu många intressanta förslag på temat: ”Skapa den Ultimata Papperskorgen”. Läs här om tävlingsuppdraget

Årets tema är framtaget av Tekniska Samfundets projektgrupp tillsammans med Stena Recycling och är tänkt att ge eleverna en möjlighet att på verka sin egen omgivning och därmed också avfalls- och sophantering i den publika miljön.

 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.