Gå direkt till innehåll
Egnahemsbolaget bygger nya hus i Göteborg, Källehöjden

Bild -

Egnahemsbolaget bygger nya hus i Göteborg, Källehöjden

Som att bo på landet, men bara 10 minuter till centrum. På den vackra höjden mellan Stora Arödsgatan och Källehöjdsgatan ligger en liten idyll med smågator och mysiga picknickgläntor. Här påbörjar Egnahemsbolaget i höst (2013) bygget av ett nytt småhusområde. Husen på Källehöjden är i två plan på 127 kvm, 128 kvm eller 138 kvm. Första etappen om 19 hus beräknas vara klar från hösten 2014.
  • Licens: Creative Commons erkännande
    Med en Creative Commons-licens, behåller du din upphovsrätt men tillåter andra människor att kopiera och distribuera ditt verk under förutsättning att de erkänner dig som upphovsman. Du tillåter andra att kopiera, distribuera, visa och framföra verket, samt att skapa bearbetningar av det.
  • Filformat: .png
  • Storlek: 3840 x 2160, 11 MB
Ladda ner

Ämnen

Taggar

Regions


Egnahemsbolaget (Göteborgs Egnahems AB)

Sedan 1933 har Egnahemsbolaget arbetat för att förverkliga drömmen om ett eget hus eller bostadsrätt för fler göteborgare. Vi har ett särskilt ansvar för var och vad vi bygger – och för vem. Därför erbjuder vi nybyggda, prisvärda och trivsamma bostäder runt om i hela Göteborg, med fokus på områden som domineras av hyresrätter. På så sätt ger vi göteborgarna möjlighet att äga sitt boende i den stadsdel de trivs bäst. Samtidigt bygger vi ett hållbart samhälle i Göteborg.

Egnahemsbolaget ingår i Framtidenkoncernen (öppnar nytt fönster), som är en del av Göteborgs Stad.

Presskontakt

Annika Mayer

Annika Mayer

Presskontakt Kommunikationsansvarig Press och kommunikation 031-7077010

Relaterade nyheter