Gå direkt till innehåll
Brf Prisma, Västra Frölunda

Bild -

Brf Prisma, Västra Frölunda

Egnahemsbolaget bygger två punkthus med totalt 65 lägenheter vid Norra Dragspelsgatan. Den gröna gården har utrymme för utevistelse och lek och berget med sin grönska framträder tydligt mellan husen. Högst upp i huset ligger den gemensamma takterrassen. Källaren innehåller garage med parkering och lägenhetsförråd och här tar man hissen bekvämt upp till lägenheten.
  • Licens: Creative Commons erkännande
    Med en Creative Commons-licens, behåller du din upphovsrätt men tillåter andra människor att kopiera och distribuera ditt verk under förutsättning att de erkänner dig som upphovsman. Du tillåter andra att kopiera, distribuera, visa och framföra verket, samt att skapa bearbetningar av det.
  • Filformat: .jpg
  • Storlek: 709 x 502, 304 KB
Ladda ner

Ämnen

Taggar

Regioner


Egnahemsbolaget (Göteborgs Egnahems AB)

Sedan 1933 har Egnahemsbolaget arbetat för att förverkliga drömmen om ett eget hus eller bostadsrätt för fler göteborgare. Vi har ett särskilt ansvar för var och vad vi bygger – och för vem. Därför erbjuder vi nybyggda, prisvärda och trivsamma bostäder runt om i hela Göteborg, med fokus på områden som domineras av hyresrätter. På så sätt ger vi göteborgarna möjlighet att äga sitt boende i den stadsdel de trivs bäst. Samtidigt bygger vi ett hållbart samhälle i Göteborg.

Egnahemsbolaget ingår i Framtidenkoncernen (öppnar nytt fönster), som är en del av Göteborgs Stad.

Presskontakt

Annika Mayer

Annika Mayer

Presskontakt Kommunikationsansvarig Press och kommunikation 031-7077010