Gå direkt till innehåll
Göteborgsfilm från Egnahemsbolaget

Pressmeddelande -

Göteborgsfilm från Egnahemsbolaget

– Filmen lyfter fram vårt härliga Göteborg och alla goa göteborgare, säger Camilla Tim Elliot, ansvarig för marknad & kommunikation på Egnahemsbolaget. Med den vill vi visa att vårt hjärta klappar extra för Göteborg med alla fina miljöer och härliga människor.

Göteborgsfilmen finns på YouTube där Egnahemsbolaget också lagt upp ett antal nya filmer från bostadsområden runt om i Göteborg.

Se filmen på Youtube eller www.egnahemsbolaget.se

 

Kontakt:

Pertti Heina, VD Egnahemsbolaget, 031-707 70 02, pertti.heina@egnahemsbolaget.se

Camilla Tim Elliot, Marknad & kommunikation, Egnahemsbolaget, 031-707 71 44, camilla.tim.elliot@egnahemsbolaget.se

 

Hjärtat i Göteborg sedan 1933

Egnahemsbolaget (Göteborgs Egnahems AB) startade 1933 som Småstugebyrån med uppdraget att göra småhus tillgängliga för en bredare allmänhet. Som göteborgarnas eget byggbolag fortsätter vi förverkliga egnahemsdrömmar med nybyggda hus och lägenheter (egenägda och bostadsrätter)
för göteborgare i alla stadsdelar. Egnahemsbolaget ingår i Framtidenkoncernen, helägd av Göteborgs Stad. www.egnahemsbolaget.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Egnahemsbolaget (Göteborgs Egnahems AB) startade 1933 som Småstugebyrån med uppdraget att göra småhus tillgängliga för en bredare allmänhet. Som göteborgarnas eget byggbolag fortsätter vi förverkliga egnahemsdrömmar med nybyggda hus och lägenheter (egenägda och bostadsrätter) för göteborgare i alla stadsdelar.
Egnahemsbolaget ingår i Framtidenkoncernen (öppnar nytt fönster), helägd av Göteborgs Stad.

Kontakter

Annika Mayer

Annika Mayer

Presskontakt Kommunikationsansvarig Press och kommunikation 031-7077010

Relaterat innehåll