Följ Egnahemsbolaget

Jobba hos oss! Upphandlare sökes med ambitioner till bostadsbranschen

Nyhet   •   Jun 13, 2018 15:04 CEST

Vi jobbar på Egnahemsbolaget i Göteborg och är ett gott gäng på drygt 30 personer, som trivs och har roligt tillsammans.

Jobba hos oss! Upphandlare sökes med ambitioner till bostadsbranschen!

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är utbildad i offentlig upphandling, som är i början av din karriär och som söker en meningsfull arbetsplats. Egnahemsbolagets upphandlingsavdelning består idag av en upphandlingsansvarig. Vi behöver nu förstärkning och söker en upphandlare.

Arbetet består av att genomföra upphandlingar, mestadels med stadens ramavtal. Du kommer också att göra förnyade konkurrensutsättningar, administrera ramavtalen och informera om dessa. Även administration så som diarieföring av upphandlingsmaterial, arkivering samt avtalsuppföljning ingår.

Din bakgrund

Vi söker dig som snabbt blir självgående i rollen och som troligen har:

  • Slutfört YH/KY-utbildning om minst 2 år inom offentlig upphandling
  • Ett par års praktisk erfarenhet av upphandlingsarbete
  • God kommunikativ förmåga på svenska, i både tal och skrift
  • Kunskap om upphandlingslagstiftning
  • Förmåga att självständigt utforma förfrågningsunderlag och utvärdera anbud

Som person har du ett strukturerat arbetssätt och kan snabbt skifta fokus mellan olika uppgifter. Du behöver ha god samarbetsförmåga, förmåga att hålla tidplaner och ha en hög integritet i relation till de regler som finns inom upphandlingsområdet.

Vad får du?

Du får jobba på ett bolag som är unikt inom nyproduktion. På Egnahemsbolaget har vi lyxen att känna meningsfullhet i vårt jobb, varje dag. En av anledningarna är att vi tänker lite annorlunda när vi bygger bostäder. Vårt uppdrag är att verka för blandade boendeformer i Göteborg och eftersom vi bygger småhus och bostadsrätter, gör vi det mest i områden som domineras av hyresrätter.

Vårt långsiktiga mål är att bidra till minskade klyftor, ett mer jämlikt Göteborg och i förlängningen ett bättre samhälle. Att vi bygger i såväl upp- som nedgång i konjunkturen är också något som gör jobbet här extra meningsfullt. Vi har många spännande och stora projekt igång och fler på väg in i verksamheten, så vi står starkt rustade.

Därför vågar vi säga att din framtida arbetsplats kommer att kännas både meningsfull och inspirerande. Du kommer att få utvecklas i din yrkesroll och få ett stort förtroende att leda dina projekt med stöd av kollegor.

Att jobba i Sveriges största bostadskoncern ger massor av kunskap och kontakter. Dessutom är vi ett gott gäng på drygt 30 personer, som trivs och har roligt tillsammans.

Välkommen att söka tjänsten som upphandlare hos oss!

Kontakt

Har du några frågor? Kontakta gärna vår upphandlingsansvarig Anette Johansson på 031-707 70 05 eller anette.johansson@egnahemsbolaget.se.

Ansökan

Välkommen med din ansökan till egnahemsbolaget@egnahemsbolaget.se senast 10 augusti.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera