Följ Egnahemsbolaget

Seniorförening. Vi bygger för dej som fyllt 55 år

Nyhet   •   Mar 10, 2011 14:05 CET

Vill du ha en bostad som är utrustad och utformad för seniorer? Du som är 55+ kan köpa en seniorbostad - bli medlem i Egnahemsbolagets Seniorförening. Du kan gå med i föreningen redan när du fyllt 50 år. När Egnahemsbolaget bygger bostäder för seniorer, erbjuds föreningens medlemmar att förhandsteckna sin bostad utifrån medlemsnummer.

Kort information

För att bli medlem i Egnahemsbolagets Seniorförening anmäler du dej till Eva Vlahov eller Linda Björck. Du betalar en deposition om 1.000:-. Denna får du tillbaka om du går ur föreningen. Årsavgiften är 100:-. Årsstämma hålls på våren varje år. För närvarande är det 290 medlemmar i föreningen.

Kontakt för mer information och anmälan

Eva Vlahov, telefon 031-707 70 10, Skicka e-post till Eva.

Linda Björck, telefon 031-707 70 00, Skicka e-post till Linda.

Aktuellt projekt

Just nu bygger Egnahemsbolaget bostäder för 55+ i Brf Ängås i Västra Frölunda. Det är tre rum och kök med uteplats både vid entré och vardagsrum. Medlemmarna i Egnahemsbolagets Seniorförening har redan förhandstecknat sina bostäder. Nu säljer vi resterande hus på öppna marknaden. Läs mer om Brf Ängås här.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.