Följ Egnahemsbolaget

Nya bostadsrätter nära havet i Andalen, Torslanda

Nyhet   •   Apr 03, 2017 16:50 CEST

Åtta bostadsrätter i Andalen med närhet till havet och Amhult centrum

Åtta bostadsrättslägenheter med radhuskänsla

Andalen i Torslanda på Hisingen är ett mysigt område med blandad bebyggelse, där husen ligger längs smågator, som slingrar sig fram mellan skogsdungar och berghällar ner mot havet. På bekvämt avstånd ligger Amhult centrum.

Vid Flyghamnsvägen i Andalen bygger vi Brf Lansen, som består av två hus i två plan med fyra lägenheter i varje hus. Lägenheterna i markplan har öppna uteplatser i både öster- och västerläge. De på övre planet har entrébalkong mot öster och ytterligare en balkong i västerläge. Lägenheterna är treor på ca 76 kvm och fyror på ca 86 kvm. Varje lägenhet har kallförråd på gården och det finns möjlighet att hyra en parkeringsplats vid husen.

Bostäderna är välplanerade med stor klädkammare, rymliga sovrum, avdelat mellan kök och vardagsrum samt en gästtoalett i fyrorna. Takhöjden på 2,5 meter och stora fönster ger luftiga lägenheter med härligt ljusinsläpp samt närkontakt med naturen.

Planerad inflyttning oktober/november 2017.

Insats (pris) 3.835.000-4.450.000 kr. Månadsavgift 3.929-4.388 kr.

Lista på lediga lägenheter

Kontakta gärna vår säljare Nina Eriksson för mer information.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.