Följ Egnahemsbolaget

Nu har vi släppt de sista radhusen på Kryddhyllan till försäljning!

Nyhet   •   Maj 11, 2017 17:36 CEST

Radhus på Kryddhyllan i Gårdsten

34 radhus vid utsiktsläge på Kryddhyllan i Gårdsten

Det är mycket som känns unikt med området Kryddhyllan i Gårdsten. Men dess höga, fria läge med vidsträckt utsikt över både älven och staden är nog det allra mest slående. Luften känns lite klarare och lite krispigare här, helt enkelt. Om du någonsin tröttnar på att bara blicka ut, finns det mycket att göra här. Härliga strövområden, promenadstigar och picknickgläntor finns alldeles utanför dörren – och så är det nära till både skolor, affärer och bussar.

Brf Kryddhyllan heter det nya bostadsområdet som består av 34 radhus med bostadsrätt. Radhusen är placerade i direkt anslutning till naturen på norra sidan av Kryddhyllan i Gårdsten. Det blir ett område att trivas i, där du kan njuta av naturen, koppla av i din egen trädgård och umgås med grannarna på gatan.

Radhusen är i två plan på 116 kvm med 3-4 sovrum. De är välplanerade med bra umgängesytor. Takhöjden på 2,5 meter och stora fönster tillsammans med den öppna planlösningen gör att entréplan känns ljust och rymligt.

Radhusen är redan i sitt grundutförande utrustade med ett uppgraderat inredningsval. Vår tanke är att du inte ska behöva göra extra tillval för att få en god och modern standard i ditt hus.

Mer information hittar du på vår hemsidan

http://www.egnahemsbolaget.se/project/gardsten-brf-kryddhyllan/

Med vänliga hälsningar,

Egnahemsbolaget

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.