Följ Egnahemsbolaget

Integritetspolicy - Egnahemsbolaget

Nyhet   •   Maj 24, 2018 00:49 CEST

Hej!

Det är viktigt för oss på Egnahemsbolaget att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför vill vi informera dig som gör intresseanmälan, är kund eller leverantör hos oss om en ny EU-förordning, som träder i kraft den 25 maj 2018. Den reglerar hur vi får hantera dina personuppgifter.

Internationellt heter denna nya EU-förordning GDPR (General Data Protection Regulation) vilken gäller i alla EU:s medlemsländer samt de länder som ingår i EES, det vill säga Island, Lichtenstein och Norge. I Sverige kallar vi förordningen för DSF (Dataskyddsförordning).

DSF ersätter den tidigare svenska Personuppgiftslagen (PuL). Mycket i den nya förordningen är sig likt, men kraven är högre på hur företag, myndigheter, föreningar m.fl. får behandla dina personuppgifter.

Vårt mål är att kunna ge dig så bra service och information som möjligt om våra bostadsprojekt. Vi behöver därför dina personuppgifter för att till exempel kunna skicka projektinformation till dig, erbjuda dig en köplats för önskat bostadsprojekt eller för att du ska kunna köpa en bostad av oss.

Vill du veta mer om hur vi hanterar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har, så kan du läsa vår Integritetspolicy.

Med vänliga hälsningar,

Egnahemsbolaget med personal

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera