Följ Egnahemsbolaget

Brf Renströmska - härligt hemma-hos-reportage

Blogginlägg   •   Mar 19, 2012 17:49 CET

I dagens GP Bostad kan vi läsa om familjen Hallin och deras resa från att stå i vår kö till sin underbara lägenhet högst upp i huset. Med synlig takbjälkar, etagevåning som är öppen ner mot vardagsrummet och många vinklar och vrår är det en helt unik bostad. Det var svårt att föreställa sig hur bra det skulle bli när vi gick uppe på råvinden innan vi började bygga om. De fina bilderna i reportaget visar hur hemtrevligt och mysigt de har gjort i sitt nya hem. Till artikeln (öppnar nytt fönster)

VISNING
I Brf Renströmska finns det 57 lägenheter och de allra flesta är sålda. Vi har tre lägenheter kvar till försäljning. Alla är stora trerummare på över 110 kvadrat, var och en med sin egen karaktär. Är du nyfiken kan du komma och titta söndagen den 1 april mellan klockan 12 och 14. Vi säljer dom med fast pris – se prislista på Egnahemsbolagets hemsida. Bostadsrättsföreningen är helt skuldfri, vilket innebär att insatserna är relativt höga och månadsavgifterna låga. Dessutom ingår värme, vatten och en p-plats! Om du vill ha personlig visning på någon annan tid är du välkommen att kontakta mig.

Med vänliga hälsningar
Nina Carlsson, säljare
Telefon 031-707 70 12

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.